Suchergebnisse

18 Ergebnisse

Sortierung:

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#21974

Clark statement re: lettuce issue (Statement on Lettuce)

BASE

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#41974

Clark statement re: lettuce boycott (Board's Policy on Non-Partisan Role of Colleges and Universities)

BASE

Aufsatz(elektronisch)#58. Mai 2007

Lettuce, Segmented Labor Markets, and the Immigration Discourse

In: Journal of black studies, Band 39, Heft 1, S. 129-156

ISSN: 1552-4566

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#72020

Rhizobium laguerreae improves productivity and phenolic compound content of Lettuce ( Lactuca sativa L.) under saline stress conditions

BASE

Aufsatz(elektronisch)#81. April 2024

Development of Small-scale Integrated Hydroponics—Animal Waste Bioreactor (AWB) for Romaine Lettuce (Lactuca sativa L. var. longofolia) Production

In: Pertanika journal of science & technology, Band 32, Heft 3, S. 1003-1022

ISSN: 2231-8526

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Buch(elektronisch)#920203 Versionen verfügbar

The economics of food loss in the produce industry

In: Routledge studies in agricultural economics

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#102014

Utilisation of co-streams in the Norwegian food processing industry

BASE

Buch(elektronisch)#1120204 Versionen verfügbar

Food Safety: Past, Present, and Predictions

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Buch(elektronisch)#122012

International directory of company histories: Volume 137

In: Gale eBooks

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#132019

Heavy metal pollution in soils and urban-grown organic vegetables in the province of Sevilla, Spain

BASE

Buch(gedruckt)#1420102 Versionen verfügbar

Enhancing food safety: the role of the food and drug administration

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#152013

Aoki, David OH12_001

BASE