Suchergebnisse

10 Ergebnisse

Sortierung:

Open Access#12022

SPOT SEBARAN DAN PEMANFAATAN SAGU (Metroxylon sagu) DI KABUPATEN BANJAR KALIMANTAN SELATAN

BASE

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#41. Dezember 2021

Effects of fermentation with lactic acid bacteria from wikau maombo on the physicochemical characteristics of sago (Metroxylon sagu) flour, and its application in crackers

In: International food research journal: IFRJ, Band 28, Heft 6, S. 1156-1163

ISSN: 2231-7546

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#62021

Sago and the indigenous peoples of Papua, Indonesia: A review

BASE

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#82021

Perilaku konsumsi masyarakat terhadap pangan berbahan dasar sagu di Pekanbaru, Indonesia

BASE

Open Access#92018

Object-Based Image Analysis for Sago Palm Classification: The Most Important Features from High-Resolution Satellite Imagery

BASE

Open Access#102013

The Ecology of the Red Rainbowfish (Glossolepis incisus) and the Impact of Human Activities on Its Habitats in Lake Sentani, Papua

BASE