Suchergebnisse

480 Ergebnisse

Sortierung:

Buch(elektronisch)#12008

International Standards for Fruit and Vegetables - Cucumbers

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#22006

Setting and meeting objective standards for eating quality in fresh fruit

BASE

Open Access#32021

Practices towards Artificial Fruit Ripening Among Fruit Vendors in Rivers State

BASE

Open Access#42021

Robotic Cultivation of Pome Fruit: A Benchmark Study of Manipulation Tools—From Research to Industrial Standards

BASE

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#618. Oktober 2016

Do EU Member States Apply Food Standards Uniformly? A Look at Fruit and Vegetable Safety Notifications

In: Journal of common market studies: JCMS, Band 55, Heft 2, S. 387-405

ISSN: 1468-5965

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Bestellen über Subito

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

SSRN

Aufsatz(elektronisch)#81. Dezember 2023

Examining Fruit Demand Elasticities In Pakistan

In: Folia Oeconomica Stetinensia, Band 23, Heft 2, S. 150-168

ISSN: 1898-0198

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#92011

Possibilities for improvement of fruit production in Serbia

BASE

Buch(elektronisch)#1020083 Versionen verfügbar

Forbidden Fruit: The Ethics of Secularism

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#122011

THE EVOLUTION OF THE PARTISAN PRESS: THE ROLE OF EDITORIAL ENDORSEMENTS IN CONTEMPORARY AMERICAN POLITICS

BASE

Buch(elektronisch)#132005

Improving the safety of fresh fruit and vegetables

In: Woodhead Publishing in food science and technology

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#142017

Tropical Fruit Pulps: Processing, Product Standardization and Main Control Parameters for Quality Assurance

BASE

Open Access#152010

Model-Based Process Control of Fruit Ripening

In: http://nbn-resolving.org/urn:nbn:de:101:1-201305294631

BASE