Suchergebnisse

62 Ergebnisse

Sortierung:

Open Access#12019

THE IMPACT OF TAPIOCA IMPORT ON CASSAVA PRICES IN THE DEVELOPMENT OF TAPIOCA INDUSTRY IN INDONESIA

BASE

Open Access#22010

Functional properties of cassava tapioca grits

BASE

Aufsatz(elektronisch)#31. Dezember 2020

MARKETING ASPECTS OF YOGHURT ENHANCED WITH TAPIOCA

In: Management of sustainable development, Band 12, Heft 2, S. 12-20

ISSN: 2247-0220

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

SSRN

Open Access#52010

Chemical, pasting and sensory properties of tapioca grits from cassava mosaic diseaseresistant cassava varieties

BASE

Aufsatz(elektronisch)#630. August 2023

Physical properties and glycaemic response of tapioca noodles fortified with herb mixture

In: International food research journal: IFRJ, Band 30, Heft 4, S. 1015-1026

ISSN: 2231-7546

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#72008

Chemical composition and pasting properties of tapioca grits from different cassava varieties and roasting methods

BASE

Aufsatz(elektronisch)#92020

Gastronomie et cuisine traditionnelle populaire en tension : la préparation de la tapioca au Ceará

In: Brésil(s): sciences humaines et sociales, Band 18

ISSN: 2425-231X

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#112020

A Lesson Learn from Empowerment Program of Integrated Cassava-Tapioca Agroindustry Actors in Pati District, Indonesia

BASE

Open Access#122019

Bioethanol Production from Tapioca-Waste as Potential Additive Fuel for LCGC (Low-Cost Green Car)

BASE

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

SSRN

Aufsatz(elektronisch)#151. Februar 2021

Electrolytic oxidation of gelatinised tapioca starch: effect of sodium chloride content on structural and physicochemical properties

In: International food research journal: IFRJ, Band 28, Heft 1, S. 56-62

ISSN: 2231-7546

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft