Suchergebnisse

11 Ergebnisse

Sortierung:

Buch(elektronisch)#12019

Sustainability of European Food Quality Schemes: Multi-Performance, Structure, and Governance of PDO, PGI, and Organic Agri-Food Systems

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#22010

Regulatory Framework and Private Innovation: The Case of Animal Welfare Friendly Beef Supply Chain in Italy

BASE

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Buch(elektronisch)#42012

Local agri-food systems in a global world: market, social and environmental challenges

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#531. Juli 2022

When Higher Education Meets Sustainable Development of Rural Areas: Lessons Learned from a Community–University Partnership

In: Social Sciences: open access journal, Band 11, Heft 8, S. 338

ISSN: 2076-0760

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#68. März 2019

Modelling Price Transmission within the Supply Chain under a European Protected Designation of Origin Framework: The Case of Parmigiano Reggiano in Italy

In: Social Sciences, Band 8, Heft 3, S. 87

ISSN: 2076-0760

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#813. Dezember 2021

Sustainability Performance of Certified and Non-certified Food: Social and Economic History

In: Research Data journal for the humanities and social sciences, Band 6, Heft 1, S. 1-22

ISSN: 2452-3666

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#92019

Assessing the contribution of food quality schemes to rural economies and territorial cohesion based on the case study analysis

BASE

Open Access#102019

Assessing the contribution of food quality schemes to rural economies and territorial cohesion based on the case study analysis

BASE

Open Access#112019

Assessing the contribution of food quality schemes to rural economies and territorial cohesion based on the case study analysis

BASE