Race and the Making of American Political Science
In: American Governance: Politics, Policy, and Public Law
In: American Governance: Politics, Policy, and Public Law Ser
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In: American Governance: Politics, Policy, and Public Law
In: American Governance: Politics, Policy, and Public Law Ser
In: The MIT Press Ser.
In: The MIT Press Ser.
We don't think much about how food gets to our tables, or what had to happen to fill our supermarket's produce section with perfectly round red tomatoes and its meat counter with slabs of beautifully marbled steak. We don't realize that the meat in one fast-food hamburger may come from many different cattle raised in several different countries. In fact, most of us have a fairly abstract understanding of what happens on a farm. In this book the author gives us the specifics. He tells us, for example, that a third of the fruits and vegetables grown are discarded for purely aesthetic reasons; that the artificial fertilizers used to enrich our depleted soil contain poisonous heavy metals; that chickens who stand all day on wire in cages choose feed with pain-killing drugs over feed without them; and that the average American eats his or her body weight in food additives each year. He also asks us to think about the consequences of eating food so far removed from agriculture; why unhealthy food is cheap; why there is an International Federation of Competitive Eating; what we don't want to know about how animals raised for meat live, die, and are butchered; whether people are even designed to be carnivorous; and why there is hunger when food production has increased so dramatically. This book describes the production of all types of food in the United States and the environmental and health problems associated with each. After taking us on a tour of the American food system, not only the basic food groups but soil, grain farming, organic food, genetically modified food, food processing, and diet, the author reminds us that we are not powerless. Once we know the facts about food in America, we can change things by the choices we make as consumers, as voters, and as ethical human beings.
In: Forschung, Studium und Praxis 5
Diese Zusammenstellung von Beiträgen ist unmittelbar aus dem Umfeld des Bereichs Weiterbildung am Fachbereich Sozialwesen der Fachhochschule Münster entstanden. Die Autorinnen und Autoren waren auf unterschiedliche Weise an der Entwicklung dieses Bereichs beteiligt und bringen in ihren Beiträgen die dabei gewonnenen Erfahrungen sowohl der konzeptionellen Arbeit als auch der praktischen Durchführung ein. Die vorgestellten Perspektiven und Beispiele lassen ein ungeschminktes Bild einer nicht immer integrierten Entwicklung erkennen. Die Themen des ersten Teils behandeln grundlegende Fragen wissenschaftlicher Weiterbildung in der Trägerschaft von Hochschulen, erörtern pädagogisch-curriculare Fragen der Erwachsenenbildung und reflektieren Erfahrungen bei der organisatorischen Umsetzung im Hochschulsystem. Der zweite Teil umfasst Erfahrungen und Reflexionen von Referenten, die sich mit unterschiedlichen Veranstaltungen am Weiterbildungsprogramm des Fachbereichs Sozialwesen der Fachhochschule Münster beteiligt haben.
World Affairs Online
In: Postmedieval: a journal of medieval cultural studies, Band 11, Heft 4, S. 484-492
ISSN: 2040-5979
In: Medieval feminist forum: MFF ; journal of the Society for Medieval Feminist Scholarship, Band 55, Heft 2, S. 198-200
ISSN: 2151-6073
In: Postmedieval: a journal of medieval cultural studies, Band 10, Heft 3, S. 304-315
ISSN: 2040-5979
SSRN
Working paper