Suchergebnisse

7 Ergebnisse

Sortierung:

Aufsatz(elektronisch)#118. Juni 2015

Procedimento construtivo e tratamento dos meios expressivos: concepções sobre o conto em Edgar Allan Poe a partir da leitura crítica de Nathaniel Hawthorne

In: Literatura e sociedade, Heft 20, S. 67

ISSN: 2237-1184

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#219. März 2021

Viability of Brazilian distillers dried grains with solubles for pigs

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 42, Heft 3, S. 1159-1174

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#313. Juni 2017

Available phosphorus reduction in weaned piglets' diets containing phytase combined with butyric and benzoic acids

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 38, Heft 3, S. 1439

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#423. November 2017

Chromium and selenium-enriched yeast for castrated finishing pigs: effects on performance and carcass characteristics

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 38, Heft 6, S. 3851

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#525. August 2017

Effect of glycerin on digestibility of diets for pigs determined with different methodologies

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 38, Heft 4Supl1, S. 2803

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#62. Juli 2021

Xylanases in diets with alternative feeds and energy reduction in commercial layers

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 42, Heft 5, S. 3007-3028

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#78. Oktober 2021

Metabolizable energy levels in diets with a fixed nutrient: calorie ratio for free-range broilers

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 42, Heft 6supl2, S. 4009-4022

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft