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Buch(elektronisch)#12013

Ethics in consumer choice: an empirical analysis based on the example of coffee

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Open Access#32015

Are animal welfare aspects of relevance in consumers' purchase decision?

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Aufsatz(elektronisch)#411. November 2013

Where does the Fair Trade price premium go? Confronting consumers' request with reality

In: Social enterprise journal, Band 9, Heft 3, S. 293-314

ISSN: 1750-8533

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Buch(gedruckt)#620182 Versionen verfügbar

Nachhaltig außer Haus essen: von der Idee bis auf den Teller

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Open Access#82017

Implementing Sustainable Business Models in the Hospitality Sector with the Help of a Mission Statement

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Open Access#92017

Implementing Sustainable Business Models in the Hospitality Sector with the Help of a Mission Statement

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Open Access#122016

Verringerung von Lebensmittelabfällen: Identifikation von Ursachen und Handlungsoptionen in Nordrhein-Westfalen ; Reducing Food Waste: Identification of causes and courses of action in the German State of North Rhine-Westphalia

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Open Access#132018

Handlungsansätze zur Förderung nachhaltiger Ernährungssysteme : Ergebnispapier von BMBF-Forschungsprojekten zum Thema Ernährung: NaWiKo Synthese Working Paper No. 3

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