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Aufsatz(elektronisch)#13. Dezember 2021

Hepatitis E virus cross-contamination on the surface of porcine livers after storage in Euro meat containers in a German pig abattoir

In: Journal of consumer protection and food safety: Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit : JVL, Band 17, Heft 1, S. 33-39

ISSN: 1661-5867

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Aufsatz(elektronisch)#228. Dezember 2022

Modeling of interventions for reducing external Enterobacteriaceae contamination of broiler carcasses during processing

In: Risk analysis: an international journal, Band 43, Heft 10, S. 1933-1945

ISSN: 1539-6924

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Aufsatz(elektronisch)#318. November 2023

Enterobacteriaceae counts influenced by different scalding techniques in broiler processing

In: Journal of consumer protection and food safety: Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit : JVL, Band 19, Heft 1, S. 49-58

ISSN: 1661-5867

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Aufsatz(elektronisch)#46. Dezember 2023

Comparison of the agar contact method and the wet-dry double swabbing method for determining the total viable bacterial count on pig carcass surfaces

In: Journal of consumer protection and food safety: Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit : JVL, Band 19, Heft 1, S. 41-48

ISSN: 1661-5867

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Aufsatz(elektronisch)#58. August 2022

Additional post-mortem inspection procedures and laboratory methods as supplements for visual meat inspection of finishing pigs in Europe—Use and variability

In: Journal of consumer protection and food safety: Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit : JVL, Band 17, Heft 4, S. 363-375

ISSN: 1661-5867

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Open Access#62022

Differences in code terminology and frequency of findings in meat inspection of finishing pigs in seven European countries

In: Alban , L , Vieira-Pinto , M , Meemken , D , Maurer , P , Ghidini , S , Santos , S , Laguna , J G , Laukkanen-Ninios , R , Alvseike , O & Langkabel , N 2022 , ' Differences in code terminology and frequency of findings in meat inspection of finishing pigs in seven European countries ' , Food Control , vol. 132 , 108394 . https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2021.108394

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Open Access#72022

Differences in code terminology and frequency of findings in meat inspection of finishing pigs in seven European countries

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