Suchergebnisse

5 Ergebnisse

Sortierung:

Aufsatz(elektronisch)#11. April 2022

Research progress of biogenic amines in fermented sausages: A review

In: International food research journal: IFRJ, Band 29, Heft 2, S. 223-235

ISSN: 2231-7546

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#219. August 2022

Correlation analysis between amino acids and bacterial communities of Wuliangye-flavour liquor fermentation in aged fermentation pit

In: International food research journal: IFRJ, Band 29, Heft 4, S. 892-899

ISSN: 2231-7546

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#31. Februar 2022

Main functional ingredients, nutritional, and medicinal values of common wild edible fungi: a review

In: International food research journal: IFRJ, Band 29, Heft 1, S. 1-9

ISSN: 2231-7546

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#424. Februar 2023

Optimisation of clarification process of glutinous rice tea wine, and its antioxidant activity

In: International food research journal: IFRJ, Band 30, Heft 1, S. 205-215

ISSN: 2231-7546

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#528. April 2023

Technological exploration and antioxidant activity determination of purple compound fruit wine

In: International food research journal: IFRJ, Band 30, Heft 2, S. 412-425

ISSN: 2231-7546

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft