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Buch(elektronisch)#12023

From the Plate to Gastro-Politics: Unravelling the Boom of Peruvian Cuisine

In: Food and Identity in a Globalising World

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Aufsatz(elektronisch)#22023

Schellhaas, Sebastian: First Nations Cuisines – Wandel und Professionalisierung indigener Ernährungskulturen in British Columbia, Kanada. Bielefeld: transcript Verlag, 2020. 361 pp. ISBN 978-3-8376-5103-4. Preis: 50 €

In: Anthropos: internationale Zeitschrift für Völker- und Sprachenkunde : international review of anthropology and linguistics : revue internationale d'ethnologie et de linguistique, Band 118, Heft 1, S. 274-276

ISSN: 2942-3139

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Aufsatz(elektronisch)#4Februar 2019

Heritage Foodways as Matrix for Cultural Resurgence: Evidence from Rural Peru

In: International journal of cultural property, Band 26, Heft 1, S. 49-74

ISSN: 1465-7317

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Open Access#52019

Gastro-diplomatie: un soft power (pas si soft)

BASE

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Open Access#72014

Gastronomic Republic and Country of Cooks: Food, Politics, Mass Media, and a New Idea of Nation for Peru ; República gastronómica y país de cocineros: comida, política, medios y una nueva idea de nación para el Perú

BASE

Aufsatz(elektronisch)#81. Dezember 2012

« Déclinaisons » de l'imaginaire urbain de l' upper-middle class de Lima (Pérou). Un aperçu depuis les pratiques culturelles

In: Problèmes d'Amérique Latine, Band 86, Heft 4, S. 75-92

ISSN: 0765-1333

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