Suchergebnisse

14 Ergebnisse

Sortierung:

Aufsatz(elektronisch)#23. Oktober 2017

Beef cattle production in established integrated systems

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 38, Heft 5, S. 3241

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#330. November 2018

Frequência de suplementação proteico-energética sobre o desempenho e comportamento ingestivo de bezerros Nelore mantidos em pastagem tropical na estação seca

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 39, Heft 6, S. 2555

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#529. August 2019

Carcass traits and meat quality of steers on pasture submitted to different dietary supplementation

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 40, Heft 6, S. 2693

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#630. November 2018

Caulim e óxido crômico sob diferentes formas de administração em estudo de consumo e digestibilidade

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 39, Heft 6, S. 2607

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#726. April 2016

Models predict the proportion of bone, muscle, and fat in ewe lamb carcasses from in vivo measurements of the 9th to 11th rib section and of the 12th rib

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 37, Heft 2, S. 1081

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#1030. November 2018

Performance, carcass traits, and non-carcass components of feedlot finished lambs from different residual feed intake classes

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 39, Heft 6, S. 2645

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#112. März 2017

Allometric growth of body components in crossbred ewe lambs fed increasing dietary concentrate levels

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 38, Heft 1, S. 391

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#1219. März 2021

Meat quality of cattle subjected to period of aging process: a cross-heifer study

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 42, Heft 3, S. 1175-1188

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#1325. August 2017

Protein-energy supplementation for lambs: feed intake, ingestive behavior, rumen parameters and nutrient digestibility

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 38, Heft 4Supl1, S. 2631

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#1414. Dezember 2016

Growing and finishing crossbred feedlot ewe lambs fed with increasing levels of concentrate in the diet

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 37, Heft 6, S. 4243

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft