Suchergebnisse

20 Ergebnisse

Sortierung:

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#226. August 2007

Vivendo com a Morte: o processamento do morrer na sociedade moderna

In: Caderno CRH: revista quadrimestral de ciências sociais, Band 20, Heft 50

ISSN: 1983-8239

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#42. Oktober 2023

TRANSPORTE DE PASAJEROS EN EL PUENTE AÉREO SANTOS DUMONT–CONGONHAS: CIRCULACIÓN TERRITORIAL EN LA MEGA-REGIÓN RIO DE JANEIRO–SÃO PAULO (BRASIL)

In: Scripta Nova: revista electrónica de geografía y ciencias sociales, Band 27, Heft 3

ISSN: 1138-9788

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#52008

Evaluation of the Chemical Composition of Brazilian Commercial Cymbopogon citratus (D.C.) Stapf Samples

BASE

Aufsatz(elektronisch)#610. August 2022

Indicadores de matrículas do público-alvo da Educação Especial na Educação Superior no Brasil (2008-2018)

In: Série-Estudos: periódico do Programa de Pós-Graduação em educação da UCDB, S. 287-305

ISSN: 2318-1982

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#72015

Influence of starter culture and ripening temperature on the survival of L. monocytogenes in traditional Portuguese dry-fermented sausages

BASE

Open Access#82008

Microbiological characterization of table olives commercialized in Portugal in respect to safety aspects

BASE

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#1018. Dezember 2006

Dois anos de monitoramento dos atropelamentos de mamíferos na rodovia PA-458, Bragança, Pará

In: Boletim do Museu Paraense Emílio Goeldi. Ciências naturais, Band 1, Heft 3, S. 77-83

ISSN: 2317-6237

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#112017

Influence of fining agents on the sensorial characteristics and volatile composition of mead

BASE

Aufsatz(elektronisch)#122019

Rede de Atenção à Saúde: integração sistêmica sob a perspectiva da macrogestão

In: Saúde em Debate, Band 43, Heft spe5, S. 161-173

ISSN: 2358-2898

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#142016

Characterization of Lavandula spp. Honey Using Multivariate Techniques

BASE

Open Access#152015

Levels of hygiene and safety quality indicators along the processing stages of a Portuguese traditional dry-fermented sausage (Linguiça)

BASE