Suchergebnisse

8 Ergebnisse

Sortierung:

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#218. März 2011

A Practical Framework for the Construction of a Biotracing Model: Application to Salmonella in the Pork Slaughter Chain

In: Risk analysis: an international journal, Band 31, Heft 9, S. 1434-1450

ISSN: 1539-6924

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#418. Oktober 2012

Variability and Uncertainty Analysis of the Cross‐Contamination Ratios of Salmonella During Pork Cutting

In: Risk analysis: an international journal, Band 33, Heft 6, S. 1100-1115

ISSN: 1539-6924

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#62018

Next generation microbiological risk assessment—Potential of omics data for hazard characterisation

BASE

Open Access#72018

Next generation microbiological risk assessment—Potential of omics data for hazard characterisation

In: International Journal of Food Microbiology (287), 28-39. (2018)

BASE

Open Access#82012

A quantitative approach towards a better understanding of the dynamics of Salmonella spp. in a pork slaughter-line

BASE