Suchergebnisse

39 Ergebnisse

Sortierung:

Aufsatz(elektronisch)#113. April 2004

Risk Assessment of Listeriosis Linked to the Consumption of Two Soft Cheeses Made from Raw Milk: Camembert of Normandy and Brie of Meaux

In: Risk analysis: an international journal, Band 24, Heft 2, S. 389-399

ISSN: 1539-6924

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#229. Oktober 2013

Sensitivity Analysis for Critical Control Points Determination and Uncertainty Analysis to Link FSO and Process Criteria: Application to Listeria monocytogenes in Soft Cheese Made from Pasteurized Milk

In: Risk analysis: an international journal, Band 34, Heft 4, S. 751-764

ISSN: 1539-6924

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#3April 2007

Food Safety Objectives Should Integrate the Variability of the Concentration of Pathogen

In: Risk analysis: an international journal, Band 27, Heft 2, S. 373-386

ISSN: 1539-6924

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#411. Mai 2006

Stochastic, Compartmental, and Dynamic Modeling of Cross‐Contamination During Mechanical Smearing of Cheeses

In: Risk analysis: an international journal, Band 26, Heft 3, S. 731-745

ISSN: 1539-6924

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#518. Juni 2013

Risk‐Based Approach for Microbiological Food Safety Management in the Dairy Industry: The Case of Listeria monocytogenes in Soft Cheese Made from Pasteurized Milk

In: Risk analysis: an international journal, Band 34, Heft 1, S. 56-74

ISSN: 1539-6924

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#625. August 2014

Quantitative Risk Assessment of Haemolytic and Uremic Syndrome Linked to O157:H7 and Non‐O157:H7 Shiga‐Toxin Producing Escherichia coli Strains in Raw Milk Soft Cheeses

In: Risk analysis: an international journal, Band 35, Heft 1, S. 109-128

ISSN: 1539-6924

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#82018

Evaluation of the application for a new alternative processing method for animal by‐products of Category 3 material (ChainCraft B.V.)

BASE

Open Access#92018

Evaluation of the application for a new alternative processing method for animal by‐products of Category 3 material (ChainCraft B.V.)

BASE

Open Access#102018

Evaluation of the application for a new alternative processing method for animal by-products of Category 3 material (ChainCraft B.V.)

BASE

Open Access#122018

Scientific opinion on chronic wasting disease (II)

BASE

Open Access#132018

Listeria monocytogenes contamination of ready‐to‐eat foods and the risk for human health in the EU

BASE

Open Access#152017

Hazard analysis approaches for certain small retail establishments in view of the application of their food safety management systems

BASE