Suchergebnisse

95 Ergebnisse

Sortierung:

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

World Affairs Online

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#32020

Is there a win-win scenario with increased beef quality and reduced consumption?

BASE

Open Access#42013

L'étiquetage nutritionnel face à l'arbitrage goût-santé

In: INRA Sciences Sociales 5-6/2012 , 1-7. (2013)

BASE

Open Access#52009

Consommation et formation des prix dans les filières fruits et légumes

BASE

Open Access#62009

Consommation et formation des prix dans les filières fruits et légumes

BASE

Open Access#72009

Consommation et formation des prix dans les filières fruits et légumes

In: Politiques nutritionnelles, régulation des filières et consommation alimentaire, Paris, FRA, 2009-05-25-

BASE

Open Access#82009

Consommation et formation des prix dans les filières fruits et légumes

In: INRA Sciences Sociales 2 , 1-4. (2009)

BASE

Open Access#92008

GM/non GM coexistence and admixture monitoring in chains

In: 57. Congrès de l'AFSE, Paris, FRA, 2008-09-18-2008-09-19

BASE

Aufsatz(elektronisch)#101996

Contrats, planification et systèmes de gestion au sein de la firme

In: Sociologie du travail, Band 38, Heft 4, S. 509-526

ISSN: 1777-5701

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#1125. November 2016

Prescriptive Labeling of Food Products: a suitable Policy Instrument?

In: Revue d'économie politique, Band 126, Heft 5, S. 895-919

ISSN: 2105-2883

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#122016

Prescriptive labeling of food products: a suitable policy instrument?

BASE

Open Access#132016

Prescriptive labeling of food products: a suitable policy instrument?

In: Revue d'Economie Politique 5 (126), 895-919. (2016)

BASE

Open Access#142016

Prescriptive labeling of food products: a suitable policy instrument?

BASE

Open Access#152006

Food Safety, Liability and Collective Norms

BASE