Suchergebnisse

5 Ergebnisse

Sortierung:

Open Access#12021

Looking behind the choice of organic: A cross-country analysis applying Integrated Choice and Latent Variable Models

BASE

Aufsatz(elektronisch)#228. Februar 2020

The sequence of strategies when establishing Taiwanese restaurant in Thailand

In: European business review, Band 33, Heft 2, S. 181-203

ISSN: 1758-7107

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#312. März 2024

Der virtuelle Supermarkt als innovative Forschungsinfrastruktur: Experiment zur Erhöhung der Salienz für Fleischprodukte mit höherem Haltungsstandard; The virtual supermarket as an innovative research infrastructure: experiment to increase the salience for meat products with a higher husbandry stand...

In: Journal of consumer protection and food safety: Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit : JVL, Band 19, Heft S1, S. 111-123

ISSN: 1661-5867

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#42018

Report on quantitative research findings on European consumers' perception and valuation of EU food quality schemes as well as their confidence in such measures

BASE

Open Access#52018

Report on quantitative research findings on European consumers' perception and valuation of EU food quality schemes as well as their confidence in such measures

BASE