Suchergebnisse

14 Ergebnisse

Sortierung:

Aufsatz(elektronisch)#121. Oktober 2015

Níveis de farelo de algodão de alta energia em suplementos múltiplos para bovinos em pastejo: desempenho e avaliação econômica

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 36, Heft 5, S. 3283

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#230. September 2019

Effects of tannins and Monensin in a feedlot diet on in vitro ruminal fermentation

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 40, Heft 6Supl2, S. 3223

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#329. Februar 2016

Performance and economic viability of protein supplementation for grazing cattle steers in the wet and dry-wet transition season

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 37, Heft 1, S. 357

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#625. August 2023

Influence of inclusion of low doses of tannin blends in beef cattle dietary supplements on in vitro and in situ digestibility of nutrients in some feedstuffs

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 44, Heft 3, S. 1145-1166

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#730. September 2019

Effects of supplementation plan on intake, digestibility, eating behavior, growth performance, and carcass characteristics of grazing beef cattle

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 40, Heft 6Supl2, S. 3233

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#84. Mai 2018

Do fibrolytic, proteolytic and amylolytic enzymes influence the in vitro fermentation characteristics of forage?

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 39, Heft 3, S. 1143

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#102. September 2016

Dry matter production and chemical composition of Massai grass submitted to nitrogen rates and cutting heights

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 37, Heft 4Supl1, S. 2487

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#1426. Februar 2024

Partial replacement of soybean meal by other protein sources on nutritional characteristics of beef cattle fed a whole corn grain diet

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 45, Heft 1, S. 251-270

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft