Suchergebnisse

4 Ergebnisse

Sortierung:

Aufsatz(elektronisch)#128. Oktober 2014

Alimentation et réseau social : une étude sur « le goût par nécessité » en contexte social

In: Sociologie et sociétés, Band 46, Heft 2, S. 229-252

ISSN: 0038-030X

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#211. Mai 2020

Is having an educationally diverse social network good for health?

In: Network science, Band 8, Heft 3, S. 418-444

ISSN: 2050-1250

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#42017

Are school meals a viable and sustainable tool to improve the healthiness and sustainability of children´s diet and food consumption?:A cross-national comparative perspective

In: Oostindjer , M , Aschemann-Witzel , J , Wang , Q , Skuland , S E , Egelandsdal , B , Amdam , G V , Schjøll , A , Pachucki , M C , Rozin , P , Stein , J , Almli , V L & van Kleef , E 2017 , ' Are school meals a viable and sustainable tool to improve the healthiness and sustainability of children´s diet and food consumption? A cross-national comparative perspective ' , Critical Reviews in Food Science and Nutrition , vol. 57 , no. 18 , pp. 3942-3958 . https://doi.org/10.1080/10408398.2016.1197180

BASE